2031BB Beijnesweg 13, Haarlem 00316 3333 5555

Onderhoud

 

Wij vinden het heel belangrijk dat u kunt controleren welke werkzaamheden wij aan uw auto hebben uitgevoerd. Hieronder hebben wij diverse checklists samengesteld:
     
                                                                            Grote beurt:

Het is belangrijk dat er een per periode een grootschalige controle wordt gdedaan op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Garage Haarlem grote beurt checklist.

                                                                            Kleine beurt:

Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een kleine beurt, kijk dan op Garage Haarlem kleine beurt checklist.

                                                                            Winterbeurt:

Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken. Hierdoor komt u veilloos de winter door. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een winter beurt, kijk dan op Garage Haarlem winter beurt checklist.

                                                                            Zomerbeurt:

Om de zomer goed door te komen met uw auto, kunt u een zomer check laten uitvoeren. Hier worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden kunnen voorkomen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u met plezier een tour kunt maken in de zon. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een zomer beurt, kijk dan op Garage Haarlem zomer beurt checklist.

                                                                            Vakantiebeurt:

Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitzonderlijke vakantie ckeck aan. Op basis van u bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winter beurt en zomer beurt. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een vakantie beurt kijk dan op Garage Haarlem vakantie beurt checklist.

Wij wensen u natuurlijk een leuke vakantie toe zonder auto problemen.
Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Garage Haarlem.

 

 

 

 

 
 

 

 

Garantie

 

Onderhoud en reperaties worden bij Garage Haarlem altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en werken dan ook standaard met 3 maanden garantie op al het onderhoud en alle reperaties