2031BB Beijnesweg 13, Haarlem 00316 3333 5555

Over ons

Garage Haarlem

Welkom bij Garage Haarlem het adres waarbij service en kwaliteit bovenaan staat en dit tegen zeer scherpe prijzen, Wij zijn een universeel garagebedrijf, dit houdt in dat wij geen onderscheid maken tussen een bepaald merk of type, u kunt ons elke merk/type toevertrouwen. U kunt ons telefonisch benaderen om een afspraak te maken tevens kunt u ook zonder afspraak langskomen, de koffie staat altijd klaar.

Professionele Groei

Op die locatie, waar we ook nog steeds de eerste klanten van 8 jaar geleden naar volle tevredenheid van dienst zijn, werd te klein voor onze ambities en ons klantenbestand. Najaar 2014 waren we dan ook trots en verheugd dat we verder konden professionaliseren in ons nieuwe pand op bedrijventerrein waardepolder in Haarlem. Met meer ruimte en nog meer mogelijkheden door de toepassing van de nieuwste technieken. Het duurzame pand is uitgerust met goede isolatie, veel daglicht (waardoor minder energieverbruik) en een innovatief systeem voor het gebruik van aardwarmte. Dit milieu- en energievriendelijke systeem zorgt voor warmte in de winter en voor comfortabele koelte in de zomer.

 

Haarlemse

nuchterheid

Het is nu alweer ruim 8 jaar geleden dat wij zijn gestart met onze merkofhankelijke garage in Haarlem. Gedreven om onze vakkennis toe te passen en met uiteraard een grote passie voor autotechniek startten wij ons eigen fullservice autobedrijf. Op de locatie aan de Waddenstraat begonnen we met een handje vol klanten en een hoop energie. Dankzij onze gemeende klantvriendelijkheid, Haarlemse nuchterheid, hoge kwaliteit, actuele vakkennis en een scherpe prijs zagen we ons klantenbestand in al die jaren succesvol groeien.