Werkplaats

Onze werkplaats is ruim 175 vierkante meter en bestaat uit 2 afdelingen. De wachtruimte en de werkvloer. De wachtruimte is bedoeld voor klanten. Hier kunt u een kopje koffie nemen terwijl u op uw apk of reperatie wacht, mits de reperatie binnen 1 uur te maken is.

De werkvloer is voor onderhoud en reperatie van diverse soorten auto's. De vloer is speciaal gecoat om makkelijk vuil op te kunnen ruimen en dat het ten alle tijden netjes kan blijven. op de vloer zijn 2 bruggen gemonteerd zodat er altijd parrallel gewerkt kan worden aan de auto's. De bruggen zijn gemonteerd met de voorwaarden die de RDW stelt en worden ook jaarlijks gecontroleerd.

Bij reperatie en onderhoud worden altijd de beste kwaliteit gereedschappen gebruikt en worden netjes in trollies opgeborgen voor een langere levensduur. Ook de apparatuur voor banden en airco controle zijn van hoog kwaliteit om zo goed u auto te onderhouden.

Mocht u verder geintresseerd zijn in hoe wij werken dan kunt u vrijblijvend een kijke komen nemen. Wij zullen u altijd vriendelijk te woord staan. Op de contact pagina kunt u zien waar wij zitten. Wij hopen u dan ook binnenkort te mogen ontvangen.