Onderhoud

Onderhoud en reperaties worden bij Garage Haarlem altijd volgens de fabrieksvoorwaarden uitgevoerd. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en veiligheid, en werken dan ook standaard met 3 maanden garantie op al het onderhoud en alle reperaties.

Wij vinden het heel belangrijk dat u kunt controleren welke werkzaamheden wij aan uw auto hebben uitgevoerd. Hieronder hebben wij diverse checklists samengesteld:

Grote beurt:

Het is belangrijk dat er een per periode een grootschalige controle wordt gedaan op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een grote beurt, kijk dan op Garage Haarlem grote beurt checklist.

Kleine beurt:

Om grote mankementen te voorkomen is het goed om periodiek een controle uit te laten voeren op uw auto. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een kleine beurt, kijk dan op Garage Haarlem kleine beurt checklist.

Winterbeurt:

Om de winter goed door te komen bieden wij u de mogelijkheid om uw auto winterbestendig te maken. Hierdoor komt u veilloos de winter door. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een winter beurt, kijk dan op Garage Haarlem winter beurt checklist.

Zomerbeurt:

Om de zomer goed door te komen met uw auto, kunt u een zomer check laten uitvoeren. Hier worden alle punten gecontroleerd die in warme omstandigheden kunnen voorkomen. Wij zorgen er uiteraard voor dat u met plezier een tour kunt maken in de zon. Wilt u weten welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een zomer beurt, kijk dan op Garage Haarlem zomer beurt checklist.

Vakantiebeurt:

Om u een veilig gevoel te geven als u op vakantie gaat bieden wij de uitzonderlijke vakantie ckeck aan. Op basis van u bestemming worden er een aantal punten gecontroleerd wat voornamelijk bestaat uit een combinatie van kleine beurt, winter beurt en zomer beurt. Wilt u weten  welke werkzaamheden wij minimaal verrichten bij een vakantie beurt, kijk dan op Garage Haarlem vakantie beurt checklist. Wij wensen u natuurlijk een leuke vakantie toe zonder auto problemen.

Overtuig uzelf en ervaar de kwaliteit en service van Garage Haarlem.